Tele van a karom borotválkozási hegekkel, meg kifehéredett foltokkal (így gyógyult meg), mit csináljak azzal, amelyik még rózsaszín, de mély heg? :s Nem tudom hogy csináltam, de eléggé zavaró.
Sajnos nekem nagyon szőrős eleve a karom. Már 14 éves korom óta szenvedek tőle, ezért volt,amikor szőkítve volt, volt, amikor gyantázva, epilálva..de a legpraktikusabbnak a borotválás bizonyult,amit 2naponta megcsinálok és kész. Viszont, én nem is gondoltam bele abba, hogy ha a vékony kis bőrt a karomon állandóan megváom, vagy vmi, akkor ez így fog kinézni egy idő után, hogy tele van a karom kifehéredett foltokkal. Meg sem tudom számolni mennyi van, mert szinte beborítják a kaorm, főleg a jobb karom, mert a bal kezem bénább a borotváláshoz, így aztán sokszor a jobb karom bánta a dolgot.
Most van a csuklóm tájékán egy mély heg. Igazából nem akarok bőrgyógyászhoz menni, mert csak elküldene a francba, és mondaná, hogy hülye vagyok.. Kenegetem én mindennel, de azonnal kiszárad, és olyan csúnya:S Ha már a többi hegemmel nem is tudok mit kezdeni, de ez legalább gyógyuljon már meg "normálisan", én nem akarok ilyen karokkal élni...
drogériában szoktam venni, szépen eltünteti a hegeket
és tényleg butaság borotválni a karod, szerintem ha csupa heg, akkor az sem szép...
tudom:( le kell vágni a karom:((( csak vicceltem:D
hát ez igaz... 2pengés borotvát használok, és egy borotvát akár 6x is használok, amíg nem kopik el a pengéje:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!