Ki használta már a "Balea Barnító sampont"? Milyen színt ad?
Én használtam a sampont, balzsamot és a hajfénykúrát is. Semmiben nem különbözik a többi sampontól. A hajam színe semmiben sem változott.
4 hónapig használtam.
Köszi szépen!
Mikor szőke voltam, használtam a szőke hajra való sampont, de az szó szerint kisárgította a hajam... XD
Én most kezdtem el használni és meg vagyok elégedve.
Sötétbarna hajam van, igaz már van tövem (ami sötétszőke) és azt befogta elég rendesen :O
Nem zsírosodik tőle gyorsan, csak úgy mint a többitől, a schaumától viszont jobban...
A hajam nagyon fényes lett, alapból is az de ettől nagyon szép lett, puha és nem törik annyira a vége. Sokáig csillog nem mattul.
Szóval ár-értékben nagyon jó! Akinek nem zsírosodik gyorsan a haja alapból annak jó választás mert a többezresek se tudnak többet ahogy tapasztaltam...
és teszem hozzá, lemaradt :$
Nekem egyáltalán nem adott vöröses árnyalatot! A sötétbarnám alapból fémes fényű, hideg árnyalatú, de ez a sampon nem változtatott rajta.
tegnap 21:08
Annyit még hozzátennék, hogy a Baleának a Schaumával szemben van mégegy nagy előnye. A Balea DM márkatermék, nem állatkisérletes, míg a Schauma (Henkel) az.
Persze, nem csak ez a két samponmárka létezik, de a kettő közül egyértelműen: Balea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!