Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki használta már a "Balea...

Subrosa1989 kérdése:

Ki használta már a "Balea Barnító sampont"? Milyen színt ad?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen színű hajra használta ezt a barnító sampont, és mi lett az eredmény? Ezen kívül ez a sampon mennyire ad vöröses árnyalatot a hajnak?
2012. márc. 31. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Én használtam a sampont, balzsamot és a hajfénykúrát is. Semmiben nem különbözik a többi sampontól. A hajam színe semmiben sem változott.

4 hónapig használtam.

2012. márc. 31. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Mikor szőke voltam, használtam a szőke hajra való sampont, de az szó szerint kisárgította a hajam... XD

2012. ápr. 1. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el használni és meg vagyok elégedve.

Sötétbarna hajam van, igaz már van tövem (ami sötétszőke) és azt befogta elég rendesen :O

Nem zsírosodik tőle gyorsan, csak úgy mint a többitől, a schaumától viszont jobban...

A hajam nagyon fényes lett, alapból is az de ettől nagyon szép lett, puha és nem törik annyira a vége. Sokáig csillog nem mattul.

Szóval ár-értékben nagyon jó! Akinek nem zsírosodik gyorsan a haja alapból annak jó választás mert a többezresek se tudnak többet ahogy tapasztaltam...

2012. ápr. 20. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

és teszem hozzá, lemaradt :$

Nekem egyáltalán nem adott vöröses árnyalatot! A sötétbarnám alapból fémes fényű, hideg árnyalatú, de ez a sampon nem változtatott rajta.

2012. ápr. 20. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

tegnap 21:08

Annyit még hozzátennék, hogy a Baleának a Schaumával szemben van mégegy nagy előnye. A Balea DM márkatermék, nem állatkisérletes, míg a Schauma (Henkel) az.

Persze, nem csak ez a két samponmárka létezik, de a kettő közül egyértelműen: Balea

2012. ápr. 21. 10:20
 6/6 anonim válasza:
Korábban feketére festett hajam volt, ezt kétszer kellett leszívni, ami gyakorlatilag tönkretette a hajam. Utána szálkás volt, fénytelen, olyan, mint egy patkányfészek. A természetes hajszínem középbarna, a leszívott részt is igyekeztem ehhez festeni, hogy többet már ne kelljen, de mindig vöröses maradt, az eredetivel ellentétben. Én eddig háromszor használtam ezt a sampont, balzsammal együtt még csak egyszer, de gyönyörűen befogta, a festett rész már nem fakul, és eltüntette az átmenetet is a lenövésnél. Fényes és puha lett tőle a hajam, mintha nem is lett volna leszívva, úgyhogy én biztos maradok ennél a samponnál, nekem nagyon bevált. Vöröses árnyalatot nem ad, élénk, de természetes barna lett tőle a hajam. :)
2013. jún. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!