Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bőrgyógyászom a pattanásaimra:...

Bőrgyógyászom a pattanásaimra: nappalra: skinoren, éjszakára: differen krémet írta fel. Valakinek véleménye aki használta már? Segít?

Figyelt kérdés

2012. márc. 25. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt vele kellett volna megbeszélni,hisz ő tudja mit írt fel.
2012. márc. 25. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:

jaj de sok itt a hozzáértő bőrgyógyász... én egyelőre bízom az orvosomban. ez mekkora baromság már h eltömíti a krém a pórusaidat?? aha, biztos, a gyógyszertári speciális krém... meg reggel, este is ugyanaz a bajod, és???

én is ma kezdtem egy kezelést, nekem éjszakára kell a skinorent, nappalra meg zinerytet.

2012. márc. 27. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egészségedre! Akkor meg minek kérdezősködsz??
2012. márc. 28. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó, ezt most kinek is írtad?
2012. márc. 28. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Válaszomat a 46-os-nak , azt hiszem az utolsó vagy most éppen. Igen is hogy eltömi az éjszakai krém a pórusokat és ez a bőrnek nagyon káros . 40 éve vagyok kozmetikus, csak segíteni akartam, de mindenki azt csináljon amit akar.
2012. márc. 29. 05:11
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket :S
2012. ápr. 7. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
hát, én elkezdtem járni kozmetikushoz, de nem mondta h éjszakára ne használjam a krémet, amit a bőrgyógyász felírt... meg azért ő csak tudja.
2012. ápr. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!