Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jók a Balea termékek? Kinek...

Jók a Balea termékek? Kinek mi vállt be?

Figyelt kérdés

Ami konkrétan érdekelne:

sminklemosó, ajakápoló, testápoló, dezodor, sampon, szőke hajbalzsam

Köszike! :)

2012. márc. 27. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
A tusfürdőiket évek óta vesszük, nagyon kellemesek, nem irritálnak. Én még a tejes-barackos hajbalzsamát használom és az extra erős izzadásgátlóját! nagyon jó, tényleg gátolja az izzadást és nincs semmi szag. Ja és feleannyiba kerül mint a Dove meg a Nivea..stb. Jók még az arcpakolásaik is, amiket tasakokban lehet kapni. Van tőlük olyan 2 fázisú olajos szemfesték-lemosóm, azt nem annynira szeretem.
2012. márc. 27. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

itt találsz 6 oldalnyi Balea terméket, és kismillió véleményt :)

[link]

2012. márc. 27. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Én imádom őket.Én csak azt használok.

Kókuszmániás vagyok,így eleve a kókusz tusfürdőt használom,de van,hogy nyáron elcsábulok egy-egy szezonálisra,pl a sárgadinnyésre.Isteni az illata.:)

Samponból a kókuszosat használom,és balzsamból is.A kék körömlakk lemosójának egész elviselhető az illata.

Az izzadásgátlójuk is nagyon jó!

A fiam és a férjem is balea termékeket használnak,nekik is bevállt!

Még egy apró megjegyzés:nekünk nagy kedvencünk a karamellás folyékony szappan.Tudom,nem a legolcsóbb,de isteni illata van és elég jó sűrű.Megéri.

2012. márc. 27. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
világoskék ajakápoló és a sampon+balzsam (narancsszínű, vitaminos ill. barackos)
2012. márc. 27. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Piros és a kék ajaképoló(sokkal jobb mint a labello)

Tusfürdők és az illatban hozzáillő dezodorok(főleg a kókuszos) + a kézkrémek.

2012. márc. 27. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
A szemfesték lemosó nagyon jó, ezen kívül én imádom az összes folyékony szappanját és tusfürdőjét a Baleanak.
2012. márc. 27. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én imádom őket, szerintem kenterbe veri sok termékük a nagyobb márkákat.

Amiket használok:

Balea deospray - Cocos tiareblüte

Balea deospray - Vanille (isteni vaníliaillata van, nem büdösödök be tőle)

Balea - vitamin sampon 500 ml kerül, kb 400 ft-ba. A német ökoteszten jó eredménnyel végzett. Nem szárítja a hajamat, de nem is nehezíti el és szép fénye lesz.

Balea szappanokat is imádom, főleg a tejes-mézest. Intim mosakodónak pedig az orvosi szappan - Arzt Seife kiváló.

Balea kókuszos testápoló is szuper.

Balea Hygiene Kézfertőtlenítő Zselét szoktam még venni, van nagy pumpás kiszerelésben is, tök jó tisztaságillata van.

A Balea sminklemosó is tökéletesen lehozza a sminket és nem szárít.

A balea málnás pumpás kézkrémjét is imádom. Isteni!!

Arckrémben pedig nekem a Balea Med PH Semleges 24H Hidratáló jött be nagyon.

2012. máj. 8. 06:36
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem bevált a

dezodor a kókusz és tiaravirág :)

2012. szept. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!