Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jók a Balea termékek?

Jók a Balea termékek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam, hogy jók , és hogy megéri mert használnak..
2010. okt. 22. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem őket :)
2010. okt. 22. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem őket, az arcápolók kifejezetten jók, a deo-k pedig jó illatúak és nem is drágák(3-400 Ft)
2010. okt. 22. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

A folyékony szappantól kijött az ekcémám, a samponra pedig allergiás vagyok, és állítólag ezzel nem vagyok egyedül. Sminklemosótól hámlik a szememnél a bőr. Szóval én nem kísérletezem tovább nagyon asszem. :( De a tusfürdők jók és olcsók.

Viszont akkor már inkább Mülleres dolgok, nekem jobban bejönnek, talán a választék is kicsit nagyobb.

De alapvetően valszeg csak én vagyok ilyen szerencsétlen a Baleával. Viszont mástól még sose voltak ilyen bajaim, leszámítva az ekcémát. :D

2010. okt. 22. 14:52
 5/13 anonim ***** válasza:

:) olcsó, jó

és válts dm kártyát

pontokat, majd akciós kuponokat kapsz!

2010. okt. 22. 15:24
 6/13 anonim válasza:
Mindenki azt mondja, hogy milyen jók, de sem az arctisztítójukkal, sem pedig a hajbalzsamukkal nem voltam megelégedve. Még jobban összecsomósodott a hajam. Más terméket már ki sem mertem próbálni. Nem értem miért dícsérik annyira. Szerintem csak azért, mert olcsó.
2010. okt. 29. 07:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia.Balea termékekből igaz én még csak a "Balea pumpás hajspray"-t próbáltam,de nekem bevált nagyon jó tartást ad még az én hosszú hajamnak is és könnyen ki lehet fésülni.Keresztanyám is csak ezt használja viszont neki rövid picit tüsis haja van.:D
2010. nov. 4. 12:42
 8/13 anonim válasza:

a balea termékek nagyon nagyon jók:)

én sok mindent használok ebből a termékből,csak egy párat megemlítek,:arctisztító,arc lemosó gél,testápoló,tusfürdő,ajakápoló..stb.

és nagyon jók nekem mind bevált:)

csak ajánlom.

2011. febr. 9. 16:19
 9/13 anonim ***** válasza:
naptejeik is jók
2011. febr. 22. 01:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem. Főleg a testápolókat, és a tusfürdőket :)
2011. ápr. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!