MÉGIS MIT TEHETNÉK MÉG?
Nagyon elegem van. már mindent megtettem, de egyre rosszabb az arcom. komolyan. :(
miért pont én????
már mindent kipróbáltam (ami nem gyógyszer). vermix, vitaminok, különleges étrend. minden max pár napig hatott, aztán ugyan olyan rossz lett az arcom. elég nagyon :(
vki??? vmi csodaszer???
L/16
pattanás? vagy mi a gond?
aloeverát próbáltad már?
Menj el kozmetikushoz, hogy szakszerűen lekezeljék az arcod, és kérj fekete szappant arctisztításhoz!
Nem tudom, hogyan táplálkozol, de az üdítőket és rendszeres édességfogyasztást hagyd el, vagy legalábbis csökkentsd minimálisra!Igyál rengeteg vizet, naponta legalább 2 litert!
Méregtelenítsd a szervezeted pl. nyers céklalével, hogy a zöldséget leturmixolod.Az íze borzasztó, de nagyon egészséges, és ha tényleg ennyire rossz a helyzet, akkor nem számít, milyen az íze, csak az, hogy használjon.
Gőzölj pár naponta kamillával, hogy kitisztuljon a gyulladt a bőr.
Használj heti egyszer-kétszer arcradírt.Ha nagyon pattanásos az arcod, akkor csak gyengét, amiben kicsik a szemcsék, nehogy túl erősen dörzsöld és a gyulladt pattanások vérezni kezdjenek.Ha nincs túl sok pattanásod, keverj össze mézet és cukrot, és azzal radírozz.Ez erősebb, de nagyon szépen leszedi az elhajt hámsejteket.
Használj bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet, hogy ne legyen túl száraz, de túl zsíros sem a bőröd, ami szintén a pattanások kialakulásához vezethet.
Ha teheted, néha menj el szoláriumba, vagy napozz, ritkán nem fog ártani, mint ahogy mondják.
Ha ezeket próbálod tartani, használnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!