Ha szőrösebb a lábam az átlagnál mit csináljak, hogy ne kelljen minden szőrt kiszedni (pl:gyanta), de ne is erősödjön meg a szőrzetem (F/15)?
a barátom lábán is erős a szőrzet, engem nem zavar. és megszólnám, ha egyik nap beállítana sima lábakkal. pfuj.
egyébként semmilyen módszerrel nem fog erősödni, azért tűnik úgy, h erősebben nő, mert még nem láttad csupaszon (szőr nélkül:D) az adott testrészt. szval ezért tűnik erősebbnek. gyantázástól pedig alapban gyengül, mert a hagymákból eleve kevesebb és gyengébb minőségű szőr nő ki.
de szerintem ne nyúlj a lábadhoz.
szerintem se piszkáld.
Én is gondoltam már rá, hogy vajon pasik mit tudnak vele csinálni, de inkább legyen szőrös a lábszára mint csupaszcsiga...
a borotvától azért lesz egyeseknek erősebb a szőre, mert ahogy lenyisszantják a fenti részt, a belső vastagabb rétegből kezd el nőni a szőr állítólag és így vastagabb szálak lesznek - de ez nem mindenkinél van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!