Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az eddigi tapasztalatotok...

Az eddigi tapasztalatotok alapjan melyik a legjobb hajbalzsam szerintetek?

Figyelt kérdés
vekonyszalu, toredezesre hajlamos hajam van.
2012. márc. 21. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Wella pro series Repair nálam a legjobb. Olyan hatása van, mint más jobb márkákból (pl. Pantene, Gliss kur, Herbal Essences) a pakolásoknak. Én nagyon szeretem, viszont elég vastag szálú a hajam, nem tudom vékony szálún hogy válna be. De mindenképpen érdemes kipróbálni. :D
2012. márc. 21. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szintén a Wella repairre szavazok. Nálam elég kevés hajketyere válik be, pedig a gliss kurtól kezdve a syosson át a niveáig mindenféle samponom-balzsamom-pakolásom volt már, de mindegyik leginkább csak szárítja a hajamat, jobb esetben nem csinál vele semmit.. Most úgy tűnik, megtaláltam a legjobb kombót: gliss kur szőke hajra való sampon (a rózsaszín dobozos) + ez a balzsam :)
2012. márc. 21. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Syoss Repair Therapy! Nekem szőke festett hajam van, régebben nagyon töredezett, de mióta ezt használom, nem törik!! :)
2012. márc. 28. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Almaecet.
2012. márc. 28. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Golf balzsam..:) régóta használjuk itthon..és nekem pl ez vállt be a legjobban, könnyedén kifésülöm vele a hajam, és puha lesz.

Pakolásnak meg a BES Nutritivo pakolását használom, ez fodrászkellékes.

Az én hajam is vékonyszálú, szőke...viszont szerencsére nem törött, mert ápolom és vágatom, de ha nem tenném tuti az lenne.:)

Meg ami még bejött nekem az a Gliss Kur hajvégápolója, az a sárgás olajos, pumpás termék. Kicsit drága, de tuti, hogy újraveszem, ha elfogy..:O

2012. márc. 28. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:

SYOSS Nutrition Oil Care

Szintén vékonyszálú, töredezésre hajlamos, derékig érő hajam van és ezt a balzsamot kifejezetten a hosszú, vékonyszálú töredezett hajra ajánlják. Nekem nagyon bevált és az illatát is nagyon imádom.

2012. márc. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!