Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Stria ellen mit lehet tenni?

Stria ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A hátamon jelentek meg striák, elég nagyok, némelyik 10-15 centi hosszú, és fél centi széles. Milyen tapasztalatok vannak a striák eltűntetésével, és a kezelésekkel? Esetleges lézeres kezelésekről szóló tapasztalatok is érdekelnének, vagy más eltűntetési megoldások. A célom nem a teljes eltüntetés, mert tudom, hogy teljesennem fognak eltűnni, hanem hogy a lehető legkevésbé legyenek észrevehetőek.

2012. márc. 17. 12:37
1 2
 11/13 ptecus41 válasza:

Nos,

nekem vastag és vékony csíkok is voltak.

A nagyon brutál csíkokat szépen kezelte,már alig láthatóak.

Amik pedig vékonyak voltak, azokat teljesen eltüntette.

Én megelőzésre is vettem a prevenstriát, amikor pedig jöttek a csíkok egyből a reconstriával kentem.

Én elégedett vagyok és a csajok, akik szintén kenték magukat, jó visszajelzéseket adtak.

Egy tubus krém kb 3-4 hónapig elég, mert nagyon kevés kell belőle, nem kell agyonkenni a bőrt.

Mindig van rá valamilyen kupon a mindennőnek oldalon, de ha rájuk csörögtök, akkor megmondják az akciókat, és úgy olcsóbban is be lehet szerezni a krémeket.

Nem csodaszer, de én amondó vagyok, h ennyit érdemes :)

Szívesen írok még priviben, de most rohanok! :)

Üdv Csajok

2012. márc. 29. 10:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha még lesz kérdésem felteszem, és szerintem mindenképp ki fogom próbálni a Reconstriát.
2012. márc. 29. 21:42
 13/13 ptecus41 válasza:

Épp intimet rendeltem, és láttam h a striás krémek le vannak árazva, meg vannak kuponok, amiket be lehet váltani, és így azért jobb az ára.

Kb 3 hónapig elég 1 tubus, így annyira nem is rossz.

2012. ápr. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!