Mit tehetnék stria ellen? 15 éves vagyok
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és narancsbőrös, de ezen nagyon nekiálltam segiteni az evéssel és mozgással, meg viz ivással. Csak az a baj, hogy egy és fél éve sokat jojoztam, mert baj volt a hasammal is, és nagyon sok striám is van. (Anyum megijedett, mikor meglátta....) mit tehetnék ez ellen ? kérlek segitsetek :((2009. okt. 25. 14:01
1/2 anonim válasza:
striákkal sajnos semmit. ha egyszer megjelent, akkor ott is marad. ha rendeződik a súlyod halványodni fog, de kicsit akkor is látszani fog. elv. lehet rá különféle krémeket kapni, de nem igazán hatásosak (legalábbis amelyikekkel eddig én találkoztam). de ne aggódj, szinte minden lánynak akad striája. 17/L
2/2 anonim válasza:
Konkrétan a csíkokkal nem tudtam én se mit kezdeni, viszont narancsbőrre nagyon bevált a nagyobb DM-ekben kapható kis üveges, ez:
A csíkokat szerintem már csak szakemberrel lehet eltüntetni, ha lehet, de attól még lehet feszes bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!