Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Stria ellen mit lehet tenni?

Stria ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A hátamon jelentek meg striák, elég nagyok, némelyik 10-15 centi hosszú, és fél centi széles. Milyen tapasztalatok vannak a striák eltűntetésével, és a kezelésekkel? Esetleges lézeres kezelésekről szóló tapasztalatok is érdekelnének, vagy más eltűntetési megoldások. A célom nem a teljes eltüntetés, mert tudom, hogy teljesennem fognak eltűnni, hanem hogy a lehető legkevésbé legyenek észrevehetőek.

2012. márc. 17. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
REndszeres mozgas, ami a hati izmokat mozgatja, hiszen igy a borod is feszesebb lesz pl. aztan mellette a rendszeres masszirozas. Sargarepalet fogyasszal, jojoba olajat szerezz be, ezt friss aloaveraval keverd, es masszirozni rendszeres a mozgas utan, viszont az egeszseges taplalkozas is fontos.
2012. márc. 17. 12:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Majdnem napi szinten fekvőtámaszozom, felülést csinálok, és futni szoktam, bár azt ritkábban. Egyéb ami esetleg jó lenne?
2012. márc. 17. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Minden nap kend be magad testápolóval, bár a hátadat nehéz lesz...Az avonban és az oriflameben van ilyen stria elleni krém.Azzal kenjed magad és sportolj rendszeresen.
2012. márc. 19. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

KEdves kerdezo! A kerdesedbol nem derult ki, hogyan jelentek meg ezek a csikok, hiszen lehet egy fogyastol is, vagy pedig az izom fogja eloidezni, tehat ezt eltuntetni nem lehet!

Ha tul izmos a felso tested, es ez okozta, akkor talan azt kellene abba hagyni a gyurast!

Hatizom gyakorlatok vannak, ezek nem megeroltetoek, viszont a haton a bort feszesitik, tehat rugalmasabb lesz a bor, viszont ez a mai izompacsirta alkatnal mar nem ervenyes. Onkontroll!

2012. márc. 19. 22:51
 5/13 anonim ***** válasza:

ajánlom figyelmedbe végig olvasni

[link]

2012. márc. 20. 11:34
 6/13 A kérdező kommentje:
A test súlyom nem nőtt akkora mértékben, hogy attól jött volna ki, nem is fogytam, izmosodni nem izmosodtam akkora mértékben, viszont nőni azt sokat nőttem, szóval szerintem az utóbbi miatt jöttek ki.
2012. márc. 20. 21:19
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

ezzel a krémmel szoktam kenegetni a hátam, bár nem tudom mennyire hatásos, vagy hogy hatásosabb-e az oriflames vagy garnieresnél

2012. márc. 20. 21:25
 8/13 ptecus41 válasza:

Tudom ajánlani a striakezelese.hu oldalt, egy csomó hasznos infót leírnak a striákról, kezelésről, szakértői cikk is van asszem -én is anno innen tájékozódtam.

Striák kezelésére én a Reconstria krémre esküszöm.

2012. márc. 26. 09:40
 9/13 A kérdező kommentje:
ptecus41 neked mennyire vált be az a krém, és milyen nagyságú striákra alkalmaztad?
2012. márc. 26. 21:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Azért érdekelne a krém hatása,hogy mennyire tűntné el a striákat 1 tubus és milyen nagyokból lesznek mekkorák, mert elég húzós az ára , de ha elég jó a hatásfoka, akkor megérné nekem.
2012. márc. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!