Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 14 éves lány vagyok, 154 cm és 56 kg. Szerintem nem lehet azt mondani hogy kövér, de még duci sem. A bőrömön viszont kialakult az úgynevezett stria, a mellemen, a derekamon, a vádlimnál és a combom belső részénél :S Mit tudnék ezek ellen tenni? Soha nem voltam kövér, mégis ki jött rajtam. Lehet ez ellen tenni valamit műtéten kívül?
2012. febr. 12. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én igen csak vékony voltam, mégis ahogy nőttem, tele lett a bőröm striákkal (főleg a fenekemen, de egy-kettő a mellemen is). Utólag már nem lehet tenni ellene.
2012. febr. 12. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak halványulni fog idővel, de eltűnni nem. Viszont ha érdekel egy fiú véleménye, akkor leírom, hogy az semmit nem befolyásol a szépségedben!!!!
2012. febr. 13. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!