Mit tegyek az arcommal?
1. lépésként gyógyszeres kezelés, Nekem bevált, semmi mellékhatás, és gyönyörű bőr. Irány a bőrgyógyászat!
Krémek közül a a Dermofil a legjobb, kozmetikai kezelésként pedig a bőrcsiszolás(nem fáj, masszírozó érzés).
emberek.. én 2 bőrgyógyásznál is voltam és semmit nem hatott az egész,csak lenyúlják a pénzt..
én már két éve szenvedek ezzel a problémával és sok mindent kipróbáltam, először otthoni dolgokkal próbálkoztam amitől még rosszabb lett és utána jött a bőrdoki. most kozmetikushoz járok,múltkor voltam először és utána olyan puha volt az arcom mint a bapapopsi x) fiúk is járnak ,egyáltalán nem ciki. ez hat a legjobban ;D
14/L
kb semmit,ami gyógyszer.. cinket. meg valami orvosi kencéket,amik úgy szétmarták a fejem ,hogy sokkal rosszabb lett tőlük..
biztos jó lehet az a gyógyszer,de én úgy hallottam,hogy azok szárítják a bőrt?(.)
Leállítja a faggyútermelést. Igen, száraz lesz a bőröd ideiglenesen,a kezelés ideje alatt(nekem annyira nem lett), de teljesen helyrejön, és utána még tovább javul, a bőrszárazság a kezelés végére helyreáll, de a bőröd szép marad. A száraz bőrt bekrémezed, és ok, de a pattanásokkal már nem ilyen egyszerű.
Ha nem múlik el pár év alatt, érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!