Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olcsó, házi praktikák pattanás...

Olcsó, házi praktikák pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Elég problémás bőröm van, pénzem viszont nincs. :) Legalábbis semmiféle drágább szere. Tudnátok nekem ajánlani pár házi praktikát, amit olcsón meg lehetne oldani és hatásos? És ha igen, leírnátok, mennyi idő után tapasztalható eredmény? Most gondolok teákra, különféle zöldségekre, pakolásokra, ami segít. Szóval nem feltétlenül külső alkalmazásra. A válaszokat előre is köszönöm szépen!
2012. márc. 14. 22:02
1 2
 11/13 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én nem vagyok annyira nem vagyok pattanásos, de ez a pár is nagyon zavar én sem akartam rá költeni így hát szétnéztem az interneten és arra jutottam hogy, A méz, a joghurt és a fahéj(egész) jó rá! Így tesztelni kezdtem és a recept végül egyszerű: 1 kiskanálnyi joghurt

1 teáskanálnyi méz

1 egész fahéj kicsi legyen!!

pici citromlé

Elkészítés:a joghurtot és a mézet jól összekavartam, csepegtettem egy kis citromot ,de ez nem fontos aztán raktam bele fahéjat egy tényleg pici darabot olyan körömnyit!Ez egy napi adag!

Használat:

Közvetlen fürdés előtt , elsőnek jó alaposan mosd meg az arcod és töröld meg ,hogy ne legyen nedves és kend rá az arcodra és amíg fürdesz addig hagyd rajta aztán mosd le én két hétig minden este kentem és rengeteget javult!! + igyál sok vizet az széppé teszi arcod és ha teheted aludj sokat!

2014. júl. 15. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt kipróbálom.
2014. júl. 28. 23:11
 13/13 anonim válasza:
11/12 neked mennyire volt híg a maszk?
júl. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!