Olcsó, házi praktikák pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Elég problémás bőröm van, pénzem viszont nincs. :) Legalábbis semmiféle drágább szere. Tudnátok nekem ajánlani pár házi praktikát, amit olcsón meg lehetne oldani és hatásos? És ha igen, leírnátok, mennyi idő után tapasztalható eredmény? Most gondolok teákra, különféle zöldségekre, pakolásokra, ami segít. Szóval nem feltétlenül külső alkalmazásra. A válaszokat előre is köszönöm szépen!2012. márc. 14. 22:02
1/13 anonim válasza:
Nekem nagyon pattanásos volt a bőröm és mindenféle drága szert kipróbáltam már rá, de hatástalanok voltak mind. Viszont 1 hete egy oldalon találtam egy házi pakolás-radírt,1 héten át mindennap használtam és csodákat tett! Először azt hittem, hogy ez is csak egy semmitérő próba volt, másnapra az összes pattim leszáradt! Ennek a készítménynek az előnye, hogy nagyon szépen leszárítja a pattanásokat, radírként és pakolásként is használhatod,ha a szemed alá teszel egy picit belőle a szemed pirossága eltűnik! recept: 2 evőkanál kefir, fél evőkanál méz, 3-4 db széntabletta, 2-3 evőkanál kisszemcsés kávé, fél evőkanál víz(ebben oldod fel a széntabit). Kend fel az arcodra 20-30 percre, utána használd radírként, jól radírozd át vele az arcod és mosd le. Nagyon olcsó elkészíteni! :-)
2/13 A kérdező kommentje:
ezer hála neked, mindenképp kipróbálom. :)
2012. márc. 14. 23:23
3/13 anonim válasza:
fogkrém is elvileg leszárítja...gyakorlatilag nincs jó tapasztalatom...de az almadiéta bevált
4/13 anonim válasza:
Nekem a fpgkrem nem jott be.. De hallottam olyat h zselatin meg viz es ugy felrakni az arcra es maszkkent jonle.. Valakinekhatasos..
6/13 anonim válasza:
aszpirinmaszk talán, én még nem próbáltam, meg vigyázni is kell vele: [link]
amúgy a legjobb pattanáskezelő szer, amit eddig sikerült beszereznem, az a 'Pickel Break' (Diaderma) nevű teafaolajos pattileszárító, a Müllerben lehet kapni kb 1200 Ft-ért. a meglévő pattanásokat elég jól kezeli.
7/13 anonim válasza:
és széntablettát hol lehet venni??:)))
9/13 anonim válasza:
hasmenés elleni fekete tabletta
10/13 anonim válasza:
Kénszappan az olcsóbb, 300-400 Ft, a fekete iszap szappan drágább,én 1800 Ft-ért vettem bioboltban, de ezek tényleg jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!