Milyen sampont használtok? Szeretitek? Ha igen akkor miért? Balzsamból melyik fajtát?
Head&shouldersből a citrust, aztán egy idő után az nem szzuperált, akkor átváltottam a mentolosra, majd ha ez se működik, akkor visszaváltok a citrusra.:)
Nem balzsamot használok, hanem hajpakolást, nagyon királyakat lehet kapni szaküzletben, én 800 forintért vettem fél kilót, pár évig ki fog tartani.
bojtorján-zsíros hajra való
babasampon sárgabarckos- normáls hajra való
vagy pedig schauma-7 gyógynövényes-normál/zsíros hajra..
2. vagyok
balzsam: az oriflamenek fésülés könnyítő balzsama.:)
Kallos száraz, töredezett hajra való sampont vagy head&schoulders sensitive sampont használok.
Balzsamból kallos tápláló, töredezett hajra való balzsamot használok és placentás hajpakolást.
Én elégedett vagyok ezekkel. :)
Lidl-ben kapható Cien sampont. Olcsó, és nekem tökéletesen bevált, ha nincs vele bajom, akkor nem fogok sok száz forintért mást megvenni.
Bordó pumpás Gliss Kur balzsamot használok, amit nem kell kimosni, illetve pakolásnak fekete Gliss Kurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!