Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arctisztítót használtok...

Milyen arctisztítót használtok, vagy milyen ajánlatok?

Figyelt kérdés
14 lány vagyok, és kicsit elkezdett zsírosodni a bőröm, és van pár miteszerem is. A szám alatt, és az orromon van pár... A bőröm eléggé száraz típusú, szóval olyat szeretnék, ami nem szárítja ki jobban, meg ami esetleg táplál is. Az arcom nem zsírosodik, csak a homlokom. Azért lehet, mert frufrum, van? Pattanásom nem nagyon van, ha előjön egy, az nem olyan nagy, és nem is gennyes, hanem kis hólyagocskának tűnik, ki sem szoktam nyomni, csak eltűnik. Milyet kellene vennem, ami nem túl drága, de jó a minősége, és használ is? Vagy valami bőrradír lenne a jobb? Aki ért hozzá, vagy esetleg tud valami jó kis házi praktikát azt is elfogadom! :)

2012. febr. 27. 18:19
 1/4 cze ***** válasza:
Pubertás korban vagy.Valami a bio (Gyógynövényes)boltból ,ott segítenek,
2012. febr. 27. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Heti 1-szer használhatsz bőrradírt (nekem a Neutrogena vált be a legjobban, de a Garnier se rossz). Használj kifejezetten száraz bőrre való tonikot (én a Garnier szőlőviz + B5 provitaminos tonikját használom).
2012. febr. 27. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Stella,Vörösszőlő tisztító arctej.Az arcradír is lehet ez a márka.
2012. febr. 28. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:
ultraderm
2012. márc. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!