Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használtok afrikai fekete...

Használtok afrikai fekete szappant?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egyet, utána olvastam és sok jót írtak róla. Este már ezzel tisztítottam az arcomat. Kellemes érzés. Ti használjátok? Mióta és mik a tapasztalatok? Arctisztításon kívül mér mire használható?
2012. márc. 10. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én nem használok szappant az arcomra,mert szárít és utána húzódik a bőröm.Ezt még nem próbáltam.

2012. márc. 10. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Éppen ilyet kaptam :)! Erről érdekelnének személyes vélemények, az oldalt már láttam, ezért link nem kell! :D
2012. márc. 10. 20:48
 3/3 tenyeres-talpas válasza:

"Sheavaj.hu-s" fekete szappant használtam én is, ugyan csak egyet fogyasztottam el, de nem bántam meg. Kicsit szárította a bőrömet, de rendeltem kókuszolajat is, és bármilyen furcsa azt kentem az arcomra. Nagyon jól tisztított és amiket írtak róla az bevált. Nem lett több patim, a régiek lassan eltűntek. Szintén erről az oldalról van szappanom Akoma Shea-Argán szappan, kicsit jobban tetszik egy fokkal. :P

Arcon kívül jó még testre, hajra.

2012. júl. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!