Használtok afrikai fekete szappant?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egyet, utána olvastam és sok jót írtak róla. Este már ezzel tisztítottam az arcomat. Kellemes érzés. Ti használjátok? Mióta és mik a tapasztalatok? Arctisztításon kívül mér mire használható?2012. márc. 10. 20:25
1/3 anonim válasza:
Én nem használok szappant az arcomra,mert szárít és utána húzódik a bőröm.Ezt még nem próbáltam.
2/3 A kérdező kommentje:
Éppen ilyet kaptam :)! Erről érdekelnének személyes vélemények, az oldalt már láttam, ezért link nem kell! :D
2012. márc. 10. 20:48
3/3 tenyeres-talpas válasza:
"Sheavaj.hu-s" fekete szappant használtam én is, ugyan csak egyet fogyasztottam el, de nem bántam meg. Kicsit szárította a bőrömet, de rendeltem kókuszolajat is, és bármilyen furcsa azt kentem az arcomra. Nagyon jól tisztított és amiket írtak róla az bevált. Nem lett több patim, a régiek lassan eltűntek. Szintén erről az oldalról van szappanom Akoma Shea-Argán szappan, kicsit jobban tetszik egy fokkal. :P
Arcon kívül jó még testre, hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!