Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a súlyosan...

Mit csináljak a súlyosan eltöredezett hajammal?

Figyelt kérdés

2 hónapig vasaltam, nem tűrte. Kérlek adjatok tippeket, amivel helyre hozhatnám és szép hosszú lehetnee?

Kérlek ne írjatok olyat h vágassam lee !

2012. márc. 6. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ha nagyon törik, vágatni kell belőle. Nem sokat, csak annyit, ameddig törik.
2012. márc. 6. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Használj olyan balzsamot, ami keratint tartalmaz. Elég sok ilyesmi van pl. dm-ben. Ez egész jól helyrehozhatja, de egy egész kicsit azért nem ártana vágatni a végéből.
2012. márc. 6. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is jártam ír. Próbálkoztam a jobbnál jobbnak hirdetett termékekkel, de nem volt az igazi. Ápoltabb, szebb, puhább volt a hajam, de attól még töredezett volt.

Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor a legjobb, ha vágnak a végéből, hogy ne legyen töredezett a hajad. Utána pedig rendszeresen a hajadnak megfelelő termékekkel kell ápolni a hajad és a lehető legritkábban használni hajvaslót, hajsütőt, és hajszárítót is csak a legalacsonyabb fokozaton és kb. 15-20 centis távolságból.

16/L

2012. márc. 6. 19:02
 4/4 Henna válasza:
Váagss belőle, aztán hajvégápoló szérumot használj, legjobbak: Avon hajvégápoló, Gliss Kur pumpás hajvégápolói. Mindkét fajta terméket hajmosás után kell alkalmazni és nem kell kiöbliteni!!
2012. márc. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!