Göndör hajúak! Hogyan ápoljátok a hajatokat?
Én ezt használom pakolásnak:) Az egyik kellékesben vettem. Nekem bevált. Egyébként én arra jöttem rá, hogy nem mindegy hogyan szárítod a hajacskádat. Nézz ennek utána:)
Szia, nekem ilyen a hajam, mit a képen Jennifer Lopeznek:
Hajmosás előtt mindig kifésülöm. Balzsamot használok minden hajmosásnál. Amikor ráteszem a balzsamot csakis a hajvégekre, akkor ismét átfésülöm és hagyom igy pár percig. Ehhez hasonló fésűvel:
Fontos, hogy ritka fogú legyen a fésűd. Pár perc után leöbliten a balzsamot, de vigyázok, hogy ne borzoljam össze a kifésült hajamat. Törülközőbe csavarom, majd, mikor félszáraz, dörzsölök bele diónyi hajhabot, marmint belenyomkodom a hajvégeimbe száritás közben. Lefekvéskor felkötöm a fejem tetejére az egészet laza balerina kontyszerűségbe, erre hasonlit:
Reggel a ritka fogú fésűvel átfutok rajta, enyhén benedvesitem a tincsek végét, megmarkolászom, ahol esetleg laposnak tűnik, enyhén tupirozom a tövét és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!