Göndör hajú lányok! Ti hogy ápoljátok a hajatokat?
Én 6 éve vasalom.. :S Lokni szerű göndör hajam van..
Olíva olajjal szoktam bekenni, főleg a végét. Rajta hagyom egy-két órát.. aztán megmosom és tök selymes és puha és fényes és bársonyos lesz tőle.. :D
De ha göndören hagyom, ami mondjuk nagyoooon rég volt, akkor nekem is száraz, meg kócolódik baromi hamar. De azért szerintem próbáld ki az olíva olajat, mert nagyon nagyon jóó.
Rajta hagyom a balzsamot. (ki öblítőset használok, de nem öblítem ki. De a tövére nem kenek, csak oda, ami a "lófarok" részbe esik. És csak egy keveset.) Majd törölközőbe csavarom 15-20 percre, előrecsapom, és így "visszanyomkodva a végét" behajhabozom. És lefekszek aludni, reggel pedig bodrihajjal kelek. :D
(bocsi, ha értelmetlenül fogalmaztam, picit offon vagyok.)
1. vagyok.
Csak a végét szoktam.. az utolsó 3-4 centit, mert kicsit lépcsőzetesen van vágva a hajam.
Nem kell, hogy tocsogjon rajta. Oszlasd el.. fésülgesd át ha tudod egy kicsit a végén és akkor egyenletes lesz.
szívesen ^^
Remélem bejön majd. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!