Göndör hajúak! Hogyan ápoljátok a hajatokat?
Nekem ilyen a hajam. :D
Próbáld meg a hővédő hajformázó sprayt. Fodrászkellékesben kaphatsz jó minőségűt és nem is olyan drága. :D Este megmosod a hajad, fújsz/kensz rá belőle és lapos kefével beszárítod. A fodrászom egyszer megcsinálta úgy, hogy két napig full egyenes volt utána, a harmadik napra pedig csak egy kicsit lett hullámos és nem is állt szét. :D
Sajnos a márkát nem tudom. :)
én az avon hajszelídítő sampont, balzsamot, pakolást használom és eléggé "nehezíti" a hajam. szóval nem nő óriásira, nem áll szét. és egy kevés hajhabot is tegyél rá amikor vizes. vagy esetleg alvásra kösd össze.
meddig ér a hajad?
ilyen a hajam, igaz nem göndör. tejproteines pakolást használok, hogy ne legyen szöszös. éjszakára pedig összefogom a fejem tetején, hogy ne jöjjenek szét a hullámok. vizesen kis waxot is tehetsz a tenyeredbe, összedörzsölöd és nagyon picit felnyomkodod ott, ahol szállni szokott:)
Nekem is göndör hajam van, dús is, és száraz is. Hajpakolásként ricinusolajat meg mézet keverek össze, és azt kenem a hajamra. Hajbalzsamot mindenképp használok, az sokat segít a hajamon. Syoss hővédőt szoktam használni, mikot kivasalom a hajam, de nem hiszek benne hogy ez védi a töredezéstől... Amúgy én is szeretném göndören hordani a hajam, de össze-vissza áll. Meg túl rövid ahhoz.
16/L
Hátközépig érő hosszú, göndör hajam van.
A következőkkel mosástól számítva 3-4 napig gyönyörű marad, nem szénakazal.
Megmosom wella pro series samponnal.
Utána serical latte - tejproteines pakolást kenek rá (kivéve a hajam tövét) Ezt használom balzsamnak is, de heti 1x hagyom fél órát a hajamon, zuhanysapiba.
Ezután fújok rá pantene pro-v lift and definition sprayt, ezt nem kell kimosni.
És a végén teszek rá balea göndörítő habot: [link]
Csodálatos tincsekbe rendezi a hajamat, nem kell belőle sok, akkor nem lesz kemény a frizura.
Ha ezt használom, akkor nem kell minden áldott reggel újrahabozni, elég csak nedves kézzel megnyomkodni kicsit és gyönyörű, rendezett lesz a frizura.
Göndör hajat akarok...
Nekem amikor kisebb voltam volt göndör, azóta kiegyenesedett. Kb. semmit se tudtam vele tenni , mert úgy néztem ki minden reggel a hajam mint egy oroszlánsörény.
Hogy-hogy?:O
Vasalástól vagy magától?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!