Mennyit jarjak szolizni? Tobbi lent
Én pénteken voltam először, nagyon aranyos volt a csajszi, ellátott néhány tanáccsal.
Nekem világos bőröm van, de nem annyira fehér, és inkább barnulni szoktam, mint égni. A csajszi 5 percet ajánlott, így annyira mentem. Én hetente 1x fogok menni, csak egy kis alapszínt szeretnék, aztán, ha már az idő engedi, majd napozok.
Először szerintem 5-6 perc elég lesz, hozzá kell szoknia a bőrnek. Ha első szolizás után nem látsz változást, ne aggódj, fogozz az, csak még nem feltűnően.
Szolizás után pár óráig ne mosakodj, mert lemosod magadról a színt. Este pedig érdemes hidratálni a bőrt, hogy ne száradjon ki.
Az álló és fekvő szolinak is megvannak az előnye, ahol én voltam a csajszi azt ajánlotta, hogy váltva használjam, mert az a legjobb.
A lényeg a mértékletességen van! Ne vidd túlzásba.
Én úgy tervezem, hogy most a héten még 5 percre megyek, utána pedig 6-ra és így fokozatosan növelem majd a percet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!