Hiába járok szolizni az arcom nem barnul. Mit lehetne kitalálni? Állóba szoktam járni, mindenhol szép barna vagyok de arcon semmi és igy tök gázosan néz ki a szinkülönbség.
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 22:52
1/4 anonim válasza:
Használj valami szolikrémet és csak az arcodat kend be vele. Amúgy nem lehet hogy a gépen amibe szoktál járni ,kivan kapcsolva az arcbarnítás funkció?
2/4 A kérdező kommentje:
állóba nem hiszem h van külön arcbarnitó is.ott csak hosszú csövek vannak igy ugyanugy éri az arcomat is mint minden mást.ezért nem értem
2012. jan. 14. 11:27
3/4 anonim válasza:
Nem tudom miért van ez, de az arcom nekem se barnul, vagy csak rohadt nehezen. Kérj a szoliba szolikrémet, biztos van nekik. Én is kértem, ráadásul ebből az australia goldból, ami egy flakonnal rohadt drága, na és szóval ilyen kis tégelybe kaptam és csak arcomra kentem, a többit eltettem egy kis dobozba és rengeteg alkalomra elég, nem is kell egy jó ideig kérned. De hiába a drága krém nem sokat segített. Azért írtam le, hogy hátha neked segít.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem nem fogja meg, hanem ugye az arcodat átlagosan napi 2x mosod erőteljesebben. Ezért fehérebb, mint a tested többi része.Nekem a kezem is mindig nagyon világos, hiába a testem barna.Ugyebár ez is a mosás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!