Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért barnul nehezebben a...

Miért barnul nehezebben a láb? Még a szoli se fogja be annyira mint pl a hasam és a vállam környékét! Tudtok tippet hogy mivel lehetne elérni a barna színt a lábon is barnitókrém nélkül?

Figyelt kérdés
Heti 1X járok szolioba kb 4-5 alkalommal voltam már és a lábamon alig látszik de máshol meg észlelhető a barnaság.kentem már szolikrémmel is de nem sok sikerrel.
2010. máj. 8. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
fekvőbe jársz?állóba nekem se barnul annyira.
2010. máj. 8. 18:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Állóba járok!

Lehet h megkéne probálnom a fekvőt?

2010. máj. 8. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet kapni rossmanbab meg dm-ben szoláriumos barnulást elősegítő krémet. Nagyon jók! Nekem hullafehér bőröm van de ezzel rásegítve szoliban egész emberi színűre tudok barnulni.

Olyan 500Ft körül van egy flakon.

Ha veszel és használod ne ijedj meg mikor felkened eléggé égető érzés lesz és a bőröd is ki fog pirosodni, és izzadni fogsz a szoliban mint a fene.

2010. máj. 9. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!