Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni szolizni....

Szeretnék elkezdeni szolizni. Milyen ütemben járjak?

Figyelt kérdés
Hófehér a bőröm, mivel évek óta nem voltam napon. Ennek ellenére nem érzékeny, és nem szoktam leégni. Nem akarok nagyon barna lenni, csak a téli depressziómon szeretnék segíteni egy kis mesterséges napfénnyel... Milyen ütemben lenne érdemes járnom, hogy ne égjek le, ne erőltessem meg a bőröm, de mégis legyen egy kis egészséges színem?
2011. ápr. 12. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, most voltam 3.adjára. Én úgy kezdtem, hogy először 4 perc (de lehet 3 is), aztán várj vele több napot(2-3) és megint 4 perc. Én 2 nappal az első után már 6 percre mentem és meg is égtem. Szóval vigyázz vele. Utána ha úgy érzed(és kicsit látszik a barnulás) mehetsz akár többre is, kb 6-8 percre. Aztán pár nap múlva megint, stb. Addig míg el nem éred a színedet. Utána már elég hetente-2 hetente is hogy megmaradjon. :) Remélem segítettem!
2011. ápr. 12. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, kicsit értelmetlen lett :D
2011. ápr. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!