Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan aki "lent" is...

Van itt olyan aki "lent" is epilálja magát?

Figyelt kérdés

Én múltkor kipróbáltam, és kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam.

A borotvát utáltam, mert egyrészt kb. fél napig tart az igazi simaság, másrészt begyulladtak tőle a szőrtüszők.

szóval most epiláltam a bikinivonalat, de nem tudom, hogy az egészet is lehetne-e.

Van olyan aki az egész alsó részét epilálja? Mik a tapasztalataitok?

2012. márc. 2. 20:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk kb. 4-est adnék rá a bikinivonal környékén. Amikor lentebb bentebb mentem, ott azért volt, h eljajdultam, de mondom, nekem a bikinivonalon nem volt vészes, meg az is jó, hogy nem tartós a fájdalom. amíg csinálom, kellemetlen, de ha elveszem, utólag nincs fájdalom. legalábbis én ezt tapasztaltam.
2012. márc. 4. 22:01
 12/12 A kérdező kommentje:

de egyébként megéri, legalábbis nekem biztos, mert nagy boldogságot jelent, hogy kb. most először van, hogyha lenézek, akkor nem azt kell látnom, hogy "borostás" vagyok/szőrös vagyok/vagy piros pöttyök vannak a gyulladástól, hanem szép sima a bőröm napok óta.

vannak szerencsések akiknek nem gyullad be a borotvától, de akkor is azt gyakran kell ismételni, hogy mindig szép legyen, meg ott erősek a szőrszálak, ezért ha kicsit is visszanőnek, akkor már nagyon látszik, nem úgy mint mondjuk a lábon.

tudom, hogy még azt szokták mondani, hogy menjek kozmetikushoz, gyantáztassam, mert annál hatásosabb és szebb megoldás nincs, de még sosem mertem elmenni. nem nagyon van kedvem egy vadidegen ember előtt bugyira vetkőzni (főleg ha mondjuk brazil gyantát csináltatnék, akkor aztán nem maradna takargatnivalóm).

úgyhogy szerintem egyszer megéri kipróbálni, hátha más is kellemesen csalódik

2012. márc. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!