Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzSzili kérdése:
Gáz ha 1 fiú epilálja magát ott?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és utálom a borostát, egyszerűen irtózom tőle. Viszket szúr minden bajom van tőle. Nem beszélve az irritációról.2009. júl. 20. 14:09
2/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem túl férfias. vagy ez nem számít?
2009. júl. 20. 14:13
3/10 anonim válasza:
furcsa.de ha te kibírod,én tisztellek:D
4/10 anonim válasza:
sztem tökmindegy h mivel szedi le a szőrt.
amúgymeg nemkell kiírnod a homlokodra h te epilálod....
5/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm megkért hogy ne csináljam. Ennek 2 oka lehet szerintem.
1: nem túl férfias
2: azt hiszi hogy csak érte csinálom és nem akarja hogy ilyen fájdalmas módszert alkalmazzak. Bár én elmondtam neki hogy miért csinálom és soha nem várnám el tőle hogy ha én is akkor ő is.
szerintetek?
2009. júl. 20. 14:34
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én pl kifejezetten utálom, ha dzsungel van! A csupaszt szeretem!
7/10 anonim válasza:
Gusztustalan. Kapná el a faszod, és tépné le tőből!
(18/L)
8/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló.Köszönjük szépen a kultúrált válaszod, nem véletlen vagy 49%-os hasznos válaszokban.
Szerintem egyáltalán nem gáz, fontos hogy ápoltak legyünk azon a részen pedig különösen. Tényleg tiszteletre méltó ha kibírod, én még nem próbáltam de azok után amiket erről olvastam nemis fogom :D
9/10 anonim válasza:
én őszinte leszek, nem gáz, hanem tiszteletre méltó. az epilálás annyira k*rvára fájdalmas, hogy minden tiszteletem annak aki ott lent epilál
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, kicsit megnyugodtam.
2009. júl. 21. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!