Van itt olyan aki "lent" is epilálja magát?
Én múltkor kipróbáltam, és kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam.
A borotvát utáltam, mert egyrészt kb. fél napig tart az igazi simaság, másrészt begyulladtak tőle a szőrtüszők.
szóval most epiláltam a bikinivonalat, de nem tudom, hogy az egészet is lehetne-e.
Van olyan aki az egész alsó részét epilálja? Mik a tapasztalataitok?
Első válaszoló: de akkor az ajkaknál nem is szőrtelenítesz vagy más módszert alkalmazol? (amúgy én is félek, hogy becsípi a bőröm, mert az nagyon puha és nehéz kifeszíteni)
Második válaszoló: lehet, hogy én is maradok a borotvánál, ott korábban még sosem borotváltam, lehet hogy ott nem fog begyulladni. jó lenne
köszi!
Akkor kipróbálom a borotvát (krémet azt nem merem inkább)
nem vészes egyébként.
furcsa módon bizonyos szempontból jobban fáj a lábam bizonyos részein (pl. a bokámnál kívül)...
de tudom, h a többség nem bírja, de én meg a gyantát nem bírom.
az epilátort odateszem egy pillanatra, akkor is használ valamit, és utána ha elveszem, már nem fáj. viszont én meg azt nem bírtam, h rajtam van a gyantacsík, és csak markolom, és veszem a nagy levegőket, hogy na most, na most, aztán végre elrántom, de úgy félek a fájdalomtól, h nem húzom elég gyorsan és még rosszabb, meg aztán ragad össze-vissza stb. (meg ráadásul az a bőrödet is húzza, az epilátor meg tényleg csak a szőrt, ez is jó benne)
Tehát nem vészes? Én nem merném kipróbálni>.<
Mondjuk egy 1-től 10-es skálán, ahol az 1 a tűrhető, a 10 pedig a szörnyűnél is szörnyűbb - mennyit adnál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!