Göndörített már valaki hajvasalóval? Milyen hosszan tartja meg magát a hajad? Hány fokon kell? Kell rá valami hajrögzítő? Milyen fajta hajvasalót használtál?
Figyelt kérdés
Köszi annak, aki válaszol!2011. aug. 13. 21:43
1/3 anonim válasza:
Szia, én szinte mindig hajvasalóval göndörítem a hajamat, Remington márkájú. Höfokot nem tudok mondani, mert az enyémen nem lehet beállítani. Nekem lapockáig érö hajam van, kb. 10 perc alatt kész vagyok a göndörítéssel. Mivel nem mentem sehova aznap, csak kedvem támadt csinálni valamit a hajammal, ezért nem fújtam rá hajlakkot, így kb. késö délutánig tartottak a hullámok, amikor viszont elmegyek itthonról, mindig átfújom hajlakkal.
2/3 anonim válasza:
én is avval szoktam. a max hőfokon mintha vasalnám. olyan délután fél kettő fele csináltam, belakkoztam és este fél 11-ig bírta. az én hajvasalóm rowenta.
3/3 anonim válasza:
én is mindig vasalóval göndörítek, és egész nap tart (persze ha nem párás a levegő és nem éri víz:D). 180°-on szoktam (ennyin szoktam vasalni is). én rakok rá hajlakkot bőven és Remington vasalóm van, az a fajta,amit úgy hirdetnek, hogy vasalni és göndöríteni is lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!