Fiuk! Gáz ha egy lánynak nagyon fehér a bőre, vagy nektek ez nem számít?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 08:28
21/25 anonim válasza:
Azért divatból fehérnek lenni nem lehet annyira egyszerű. SZóval én fehér bőrű vagyok, kínkeservesen egész nyáron át tartó napozással talán augusztusra magamra szedek egy kis színt ami szeptember végére el is tűnik..de például akinek kreol bőre van mondjuk télen is, az kétlem hogy annyira "ki tudná magát fehéríteni". Ja és kb. abban igazad van, hogy csúnya ha a fehér bőrű nem makulátlan és túlsúlyos vagy narancsbőrös de szerintem mostanság inkább a barnaság a divat, legalábbis Európában meg nyugaton szóval hidd el akinek fehér a bőre és bőrhibás, önhibáján kívül az!
22/25 anonim válasza:
03.01. 12.37esnek szólt, előző voltam:) csak nem gondoltam h amíg írok így megszaporodnak a válaszok:)
23/25 anonim válasza:
Rajzolni mindenképp jobb rá... A színek jobban látszanak. :)
24/25 anonim válasza:
Azért ne legyen sápadt arcú hófehérke!
25/25 anonim válasza:
Nem gáz nekem kifejezetten a fehér bőű lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!