Fiuk! Gáz ha egy lánynak nagyon fehér a bőre, vagy nektek ez nem számít?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 08:28
11/25 anonim válasza:
Most az EGÉSZSÉGES bőr a divat, és nem a "direktfehér". Ebbe az is beletartozik, hogy védik a bőrüket, tehát FEHÉR marad. Ez nem a vámpírság miatt van, hanem mert sokan belátták, hogy káros az eszetlen napozás, és a szolárium. Szóval nagyon is tudom támogatni az ilyesfajta "divatot".
12/25 anonim válasza:
Lány vagyok, tenger kék szemmel, sötét barna hósszú göndör hajjal és hófehér bőrrel. Eddig nem vettem észre hogy zavarta volna akármelyik barátomat.. akit meg zavar az ne jöjjön oda hozzám :D
13/25 anonim válasza:
lehet negatív értékelést adni de szerintem nem kell olyan fiúval foglalkozni akinek ez fontos... Én is fehér bőrű vagyok és a napozás se segít rajtam mer engem csak éget a nap de barnulni nem igazán tudok. sminkelni nem szoktam magam mert az arcom lehet barna de pl a kezem ugyanolyan fehér marad ami szerintem elég viccesen néz ki:)én azt mondom ha egy fiúnak ez számít az megérdemel egy szép ropogósra sütött szolicsirkét +a szoli számláját is :D
14/25 anonim válasza:
Szerintem nem gáz..mivel vannak olyan nők akiknek különösen jól áll az ha fehér a bőrük..pl: akinek vörös a haja vagy a fekete hajúaknak.lásd: Kleopátra...
15/25 anonim válasza:
Most nem azért de ez a legfontosabb egy nőben? Nem vagy sekélyes kissé?
16/25 Firetor válasza:
Menj ki a napra, jön a jó idő.
17/25 anonim válasza:
Küldj képet és meg mondom :) De szerintem nem gáz
18/25 anonim válasza:
Egyszerűrn birkaság a kérdés! Ha valaki az alapján választ párt, h éppen mi a divat, akkor elég gyakran cserélgethet. Én pl. (és nyilván nem vok egyedül) megvadulok a fehérbőrű igazi!!! vörös csajokért. Roppant érzékiek és általában az ágyban is sokkal jobb velük. Persze nem aranyszabály, de általában sokkal érzékenyebbek az erogén zónáik, jobb az orgazmuskészségük stb. Én még a szeplőt is imádom !!! :-)
19/25 szamo77db válasza:
Nem gáz! Sőt! Nagyon tudnám szeretni!
20/25 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, egyáltalán nem gáz, miért lenne az? Pont hogy az a jó, hogy szép fehér légy, europid embernek fehérnek kell lennie, nem úgy mint az agyonszoláriumozottaknak, akik azt hiszik hogy az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!