13-18 év körül fiúk, titeket az taszít, ha egy lánynak nagyon színes haja van? (lila, piros, fekete, fehér)? Vagy csak ha lila-fekete? De mellette szépen ápolja stb.
Nekem tetszik. : )
De én nem a kűlső alapján ítélkezek. 17/F
Csak az mondja hogy taszító aki nem merné bevállalni v felvállalni a nőjét úgy..
Nekem tetszik
Pontosabban milyen színek vannak a hajadban?
18/F
"Csak az mondja hogy taszító aki nem merné bevállalni v felvállalni a nőjét úgy.. "
megvolt a napi általánosító okosság,köszi. azért tartom taszítónak,mert nagyon természetellenes és SZERINTEM nem nőies. ettől függetlenül képzeld be merném vállalni ;)
19:35
Hát most perpill ilyen lila-fekete melírcsíkok vannak benne, azért kérdem, mert most olyan hajat szeretnék, hogy lila, piros, fekete, fehér, és frufrum csak lila :) és kérem hogy ez a fiúknak taszító-e! Mert most csak a hajam miatt nem szeretnék szingli maradni..:D
Ha küldesz képet nekem, nyugodt lehetsz én ittleszek ha másnak nem kellenél.
18/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!