Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőrű, kék szemű lánynak...

Fehér bőrű, kék szemű lánynak mennyire állna jól a sötétbarna haj?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól állna :) Nekem pl. zöld szemem és világosbarna hajam van, kicsit kreolos a bőröm. De nagyon szeretnék kék szemeket és világosabb bőrt! Bár azzal számolnod kell, hogy a fehér bőr + barna haj sápadt hatást kelthet...de ha téged ez zavar akkor szerintem önbarnítózz. Amúgy nézegess Katie Holmes-ról képeket, neki is hasonlóak a tónusai: [link]

Remélem segíthettem valamennyire :)

2011. júl. 1. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy az alap hajszined milyen? Igy leirva, biztosan jól àllna, de azért sok mindentõl is függ.

Sok làny akiknek szõkére volt festve a haja és visszafestették barnàra , sokkal szebbek lettek.

pl. van egy làny fehér bõrû, kék szemei vannak, és eredeti szõke, na õt nem tudnàm elképzelni barna hajjal, öregitené.

2011. júl. 1. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jól, de a sötétbarna kinek milyen, mert van, aki sötétbarnára festi, és totál feketének tűnik.:O

Nekem is barna a hajam, de gesztenyebarna, kék a szemem, és fehér a bőröm.:)

21/L

2011. júl. 1. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg is ilyen középbarnás a hajam...
2011. júl. 1. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Ilyen kb: [link] de ennél egy icipicivel világosabb.
2011. júl. 1. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értem,akkor minek akarod befestetni a hajadat, ha ilyen szine van.
2011. júl. 1. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez amúgy egyénfüggő. Nekem zöld szemem van, fehér bőröm (most nyáron kicsit barnább) és eredetileg szőke hajam. Nekem iszonyat gusztustalan lenne a barna. Viszont van olyan aki ugyan olyan színekkel rendelkezik mint én, befesti a haját barnára, és tökéletesen néz ki vele. Arra akartam kilyukadni, hogy képpel könnyebb lenne eldönteni.:)
2011. júl. 1. 21:53
 8/8 anonim válasza:
Nekem világos bőröm van, világoskék szemem, de lapból sötétbarna hajam, volt már világosbarna meg vörös de visszafestettem sötétbarnára, barátaim szerint az a legjobb
2011. júl. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!