Fehér bőrű, kék szemű lánynak mennyire állna jól a sötétbarna haj?
Szerintem nagyon jól állna :) Nekem pl. zöld szemem és világosbarna hajam van, kicsit kreolos a bőröm. De nagyon szeretnék kék szemeket és világosabb bőrt! Bár azzal számolnod kell, hogy a fehér bőr + barna haj sápadt hatást kelthet...de ha téged ez zavar akkor szerintem önbarnítózz. Amúgy nézegess Katie Holmes-ról képeket, neki is hasonlóak a tónusai: [link]
Remélem segíthettem valamennyire :)
Attól is függ, hogy az alap hajszined milyen? Igy leirva, biztosan jól àllna, de azért sok mindentõl is függ.
Sok làny akiknek szõkére volt festve a haja és visszafestették barnàra , sokkal szebbek lettek.
pl. van egy làny fehér bõrû, kék szemei vannak, és eredeti szõke, na õt nem tudnàm elképzelni barna hajjal, öregitené.
Nagyon jól, de a sötétbarna kinek milyen, mert van, aki sötétbarnára festi, és totál feketének tűnik.:O
Nekem is barna a hajam, de gesztenyebarna, kék a szemem, és fehér a bőröm.:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!