Száraz fejbőrre ricinusolaj?
Sziasztok!
Sokan írjátok, hogy milyen jó a ricinusolaj hajnövesztésre, a haj ápolására. Arról viszont csak nagyon kevés helyen olvastam, hogy esetleg a száraz, korpás fejbőr "hidratálására" is jó-e. Szulfokoll sampont használok, de ugyanúgy korpás, száraz a fejbőröm. És igazából akármilyen sampont használtam, mindig ez volt a problémám. Szerintetek használna?
Köszönöm előre is.
19/L
Persze, szerintem jó lehet ráa ricinus, hiszen olaj,ami a száraz fejbőrre kiváló! bár a hajnövesztős történet az nálam nem működött, de egyfajta hajpakolásnak jó. keverd össze oliva olajjal, masszírozd bele a fejbőrödbe, hagyd fenn (elvileg) 2 óra hosszáig, aztán öblítsd le. ne hajszárítózd semmiképp a hajad, ha korpás!
:)
Köszönöm, már vettem is egyik nap. Majd meglátom mit tud. :)
Sajnos hajszárítóznom muszáj, mert nincs időm hagyni száradni. Meg bár a koliban meleg van, otthon elég hűvös, és megfáznék. Majd nyáron maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!