Ricinusolaj. Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011 augusztusában levágattam a hajam az arcom aljáig és most már a vállamig ér. Nagyon megbántam és szeretném ha minél előbb visszanőne... sok jót hallottam róla de nem tudom hogy mit várjak tőle. Vettem én is és már túl vagyok az első alkalmon, a hajam puha és fényes. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? milyen mértékű a hajnövekedés? előre is ezerköszi.2012. febr. 17. 16:36
2/10 anonim válasza:
1hete hogy használom puhább és fényesebb lett,remélem beindul majd a növekedés is!:)
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem ma lesz a 2. pakolás, már nagyon várom de most egész éjszakára fenn hagyom a hajamon. Hogyan csináljátok a pakolást?
2012. febr. 18. 10:02
4/10 anonim válasza:
Én csak simán felkenem,nem melegítem föl.Te felmelegíted a ricinus olajat mielőtt felkened?Amúgy akkor vágattam le hajam olyan rövidre mint te,és most nekem is addig ér mint neked.Kíváncsi vagyok hogy majd milyen gyorsan nő neked.Majd írd meg!
5/10 A kérdező kommentje:
Oké megírom mindenképp! a szempillámra is kentem már 2x és hihetetlen de hosszabb!:D annyira örülök:) amúgy igen megmelegítem
2012. febr. 20. 20:30
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 3. pakolás után már nőtt a hajam sokkal látványosabban,2 hét alatt másfél cm-t kb.de persze mindenkinél máshogyan hat,remélem nálad is meglesz a jó eredménye!Én egész éjjelre a hajamon hagytam és felmelegítve masszíroztam a fejbőrömbe,aztán egy zacskót+törölközőt rá.Kicsit kényelmetlen,de nem bánom mert megérte :) sok szerencsét!
7/10 A kérdező kommentje:
De jó neked! hát remélem nekem is meg lesz... ma kivasaltam a hajam és hosszabbnak tűnt egy picivel... remélem használ mert nyárra hosszabb hajat akarok :)
2012. febr. 24. 19:06
8/10 anonim válasza:
nekem is két hét alatt 2 centi:))
9/10 A kérdező kommentje:
jujj nekem nagyon sokat nőtt :))nem mérem de szemmel látható
2012. márc. 5. 20:13
10/10 anonim válasza:
ne kend be vele mert egy idő után hullani fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!