Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj! Patikában kb....

Ricinusolaj! Patikában kb. milyen mennyiségben lehet venni és mennyit kell tenni egy alkalommal a hajamra? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már 1000 kérdés van róla, de egyik sem válaszolja meg a kérdésem!

Tehát: kb. fél liter mennyibe kerül a patikába?

Tapasztalatok?

2012. febr. 20. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
30 ml-t lehet venni, kb negyed/fél üveg elég a hajadra. És párszáz Ft.
2012. febr. 20. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Fél litert nem adnak.. :D

30ml kb 200Ft

2012. febr. 20. 18:42
 3/4 anonim válasza:
ma vettem ricinusolajat a patikában.. egy kis üvegnyi nekem 320ft-ba került. délután fél 4 körül felkentem és fél9kor lemostam. amint felkentem,szépen egyenletesen elegyengettem a fejbőrömön,majd végül a hajhosszon is. a baj az,h szinte a fél üveg ráment :S deeee! nekem amúgy is sok és vastagszálú hajam van,a vizet mégis jobban beszívta most használat után,gyorsabban szárad és érezhetően puhább. 1 óra alatt meg is száradt magától :) olykor vasalom,amitől kiszálkásodik és elég durván töredezik. frissítő vágást vittem véghez,és most várok. nyár elejéig legalább. addig folyamatosan hetente egyszer fogom használni,és meglátjuk mennyit fog nőni ^^ elvileg havonta 3cm a max ricinusolaj használattal, ami azt jelenti h ha szerencsém van akkor nyár elejére 12cm fog nőni. nos,az nekem tökéletesen elég az álomhajhoz,mert jelenleg a lapockám csúcsa alatt van 3-5 cmmel ^^ kitartást mindenkinek :)) a szempillám is sokkal puhább tőle és kevesebb hullik!
2012. febr. 28. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
En is ma vettem, és én 2dl-t, ami 700Ft volt. :)
2012. márc. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!