Száraz hajra kell kenni a ricinusolajat?
Figyelt kérdés
Kb. 5perce életemben először használtam a híres ricinusolajat. A kissé zsíros hajamra kentem fel kb. 30g ricinus olajat és ugyanennyi olívaolajat, de alig tudtam szétkenni a száraz hajamon. Tök szar az egész, nem tudtam egyenletesen eloszlatni. Mit csináltam rosszul?2012. febr. 24. 15:42
1/5 anonim válasza:
Igen, szárazra. Felmelegítetted előtte?
2/5 A kérdező kommentje:
igen, fel. most mostam le, és még mindig büdös töle a hajam. ez normàlis?
2012. febr. 24. 18:38
3/5 anonim válasza:
Nem az :S Én is a 3-4 napos hajamra teszem fel több órára és simán fel tudom kenni és belemasszírozni. Nem tudom, hogy te hogyan teszed fel, de úgy egyszerűbb eloszlatni, ha választékokat csinálsz és festőecsettel felviszed az olajat. Így szép egyenletesen el lehet oszlatni, majd pedig belemasszírozni. Ha letelt az idő, meleg vízzel masszírozd át a fejbőröd, majd utána samponozd 2x, ha úgy érzed, hogy nem elég, akkor 3x.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amúgy most már nem érzem a szagát. A te pakolásod is büdös? :S
2012. febr. 24. 19:13
5/5 anonim válasza:
Én is teszek hozzá olívaolajat + rozmaring illóolajat is. Ha gondolod, tehetsz hozzá vanília, sárgadinnye, vagy bármilyen más finom illatú illóolajat és így majd azt lehet érezni. Tehát az enyémnek rozmaring illata van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!