Hogyan kérjem meg anyumat hogy adjon pénzt intim gyantázásra? Böv lent
Figyelt kérdés
nagyon kinos lenne neki mondani de már le kéne szedni a szört. probáltam borotvával de mindig begyulladt, piros pöttyös lett.nagyon zavar kinosan érzem igy magam.föleg hogy a barátommal már tervezzük hogy lefekszünk egymással.nagyon rosszul állunk anyagilag sosincs nálam pénz .még egy rágora is kell pénzt kérnem. de ha erröl beszélnék neki lehet adna rá pénzt csak tényleg kinos és nem tudom hogy kéne bele kezdenem. másik kérdésem tudtok bp-en olcso helyeket intim gyantázásra?és mennyiért?2012. febr. 20. 09:36
1/4 anonim válasza:
1. Hány évesek vagytok?
2.Én a szőröst is szeretem :P
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem mondd el :) kérjél sok rágóra pénzt.
3/4 anonim válasza:
Mondd azt hogy kozmetikushoz akarsz menni arctisztításra.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg tanuld meg magadnak legyantázni
nekem sincs pénzem, és én most akarom magamnak
a lábaddal kezdd! van olyan netes oldal ami részletesen leírja hogyan kell
én a lábamat le tudom szedni, de mostmár lesz bátorságom máshol is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!