Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért provokálja anyumat?
Még tavaly nyár-ősz folyamán összegabalyodtam anyum munkatársával.
Utólag visszagondolva úgy érzem csak kihasznált, és hülyített pedig é tényleg megszerettem őt.
Nem mondhatni igazi kapcsolatnak, ami közöttünk volt. Rövid is volt és kifogásokat is keresett, h miért nem jó neki. Az egyik a korom(7év korkülönbség), a másik az volt, h anyum munkatársa.
Én viszont megszerettem és el is mondtam neki szemtől szembe, erre ő annyit mondott, h nem tudja viszonozni. Ezek után nem beszéltünk többet.
Én elfogadtam a dolgot és noha még mindig sokat gondolok rá, próbálom kiverni a fejemből.
Ő viszont sokszor be-beszólogat, provokálja anyumat. Persze vicces(legalábbis ő viccnek szánja) módon. És amúgy kedves anyummal.
Anyum meg csak mondja, h ez volt ma, az volt ma. Azt is mondta, h sokszor látja, h lesi őt, kihallgatja a más kollégákkal való beszélgetését.
Miért teszi ezt?
(Azóta csinálja ezeket, mióta ismer engem)
De anyum soha nem beszélt a háta mögött, főleg nem arról ami közte és köztem volt. Ezt a többi kolléga nem is tudja...
Anyumat, amúgy mindig is hidegen hagyta ő. Nem törődött vele, csak munkatársnak tartja
Értem. És mikor szándékozik abbahagyni?
Mivel velem már lassan 2 hónapja nem beszélt. nem lehetne, h simán munkatársként kezelje anyumat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!