Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért provokálja anyumat?

Figyelt kérdés

Még tavaly nyár-ősz folyamán összegabalyodtam anyum munkatársával.

Utólag visszagondolva úgy érzem csak kihasznált, és hülyített pedig é tényleg megszerettem őt.

Nem mondhatni igazi kapcsolatnak, ami közöttünk volt. Rövid is volt és kifogásokat is keresett, h miért nem jó neki. Az egyik a korom(7év korkülönbség), a másik az volt, h anyum munkatársa.

Én viszont megszerettem és el is mondtam neki szemtől szembe, erre ő annyit mondott, h nem tudja viszonozni. Ezek után nem beszéltünk többet.

Én elfogadtam a dolgot és noha még mindig sokat gondolok rá, próbálom kiverni a fejemből.

Ő viszont sokszor be-beszólogat, provokálja anyumat. Persze vicces(legalábbis ő viccnek szánja) módon. És amúgy kedves anyummal.

Anyum meg csak mondja, h ez volt ma, az volt ma. Azt is mondta, h sokszor látja, h lesi őt, kihallgatja a más kollégákkal való beszélgetését.

Miért teszi ezt?

(Azóta csinálja ezeket, mióta ismer engem)

2012. jan. 11. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azért hallgatja ki anyudat mert kíváncsi, hogy mennyit beszéltek rola a háta mögött. És csak azért próbál vicces lenni a beszólásokkal, mert ugy véli, hogy anyukád haragszik rá.
2012. jan. 11. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:

De anyum soha nem beszélt a háta mögött, főleg nem arról ami közte és köztem volt. Ezt a többi kolléga nem is tudja...

Anyumat, amúgy mindig is hidegen hagyta ő. Nem törődött vele, csak munkatársnak tartja

2012. jan. 11. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
de a pasi logika nem ilyen értsétek már meg lányok. A pasik nem úgy gondolkodnak mint a lányok. Ami nektek természetes az nekik fura és ez van fordítva is.
2012. jan. 11. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem. És mikor szándékozik abbahagyni?

Mivel velem már lassan 2 hónapja nem beszélt. nem lehetne, h simán munkatársként kezelje anyumat?

2012. jan. 11. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
csak nem fodrász anyud ?
2012. jan. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!