Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha férfi létemre nem vagyok az aki provokálja a balhét bunyót?
Azt vettem észre, annak van ilyen "menő" szép barátnője, aki keménykedik, bunyózik, meg balhézik.
És ezt a sztorit már nem egyszer láttam:
Sétál a gyerek a barátnőjével füttyemt egyet valaki, vagy láthatóan megbámulja a csajt, erre a pasija"Mi a f*sz bajod van? Kéne a csajom, a csajomat bámultad?! Beverjem a pofád!?"
A csaj nagy csöndbe hallgat. Oda megy a hapek, vissza szól, hogy "gyere, mi van, keménykedsz a csajod előtt" és itt össze verekednek, erre a csaj áll ott, és "Ne, hagyjad, ne csináld, menjünk, neeee"
Na én pont ennek az ellentéte vagyok, ha nekem neszólnak inkább ha ilyen balhé kezdődik, én elhagyom a helyszínt.
Na most ez gáz?
Hogy én inkább nem akarok össze verekedni senkivel, hanem inkább elhúzok onnan?
A lányok számára ez azért vonzó (csak azon lányok számára akik többször is voltak veszélyben [kötekedő fiúkák])mert tudják hogy megvédenéd őket...
Azonban a kicsit is intelligens lányoknak jobban bejön az aki a méltóságát megőrzi ugyan,de nem verekszik lehetőség szerint...Pórbálja szóban megoldani a helyzetet,stb.
"ha ilyen balhé kezdődik, én elhagyom a helyszínt."
"inkább elhúzok onnan"
Hát igen, ez ciki.....
Akkor is így cselekednél ha a haverodba vagy a bnődbe kötnének bele?
A hűség és a bajtársiasság fogalmát ezek szerint nem ismered.
Amúgy próbáld meg kerülni a konfliktusokat, de ha komolyodik a helyzet, akkor álljál fel, hidd el, utólag ha kiütnek is, de büszke leszel magadra, nem beszélve a barátaidról, bnődről.
Nem ciki. Inkább az a ciki, hogy mindig van, aki provokál.
Ne kezdeményezz, de ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!