Mi a tökéletes szép arcbőr titka? (ha egyáltalán van ilyen )
oké köszi de vmi termék nevet ilyesmi
Am meg ha kinyomkodja a kozmetikus az arcom attól függetlenül ott maradnak a mitesszer helyei mármint ilyen kis gödröcskék tök csúnya :S azt h lehetne eltüntetni?
én most ezt használom :
eddig nagyon jó,észre lehet venni,hogy az arcom simább,és csökkenti a pattijaimat is,bár még csak olyan 2 hete használom. Mellé használok arc tonikot is,lemosót:)
A krémmánia.hu-n olvasgass el pár cikket.
[link] (van 2., 3. része is)
Én amúgy ezen az oldalon szoktam megfelelő kozmetikumot választani, ott vannak az összetevők, az árkategória és sok terméknél vélemények is vannak. Eleinte kicsit időigényes a böngészés, de szerintem megéri.
A hámlasztás a szép bőr titka szerintem.Eleinte kozmetikus csinálta.Később befektettem egy nagyon mély hámlasztásba amit plasztikai sebész végez lézerrel ebben benne volt a nyak+arc+szemhéj.Azért kellett mind a 3 területet mivel ilyen mértékű hámlasztásnál világosul a bőr és nem akartam hogy elüssön.
Az eredmény önmagáért beszél.Teljesen hibátlan , egyöntetű baba bőröm lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!