Jelenleg szőke hajam van, de egy idő után besárgul mindig. Milyen hajfestéket ajánlanátok, amitől nem sárgul be és szép fehéres lesz? (Márka+szín) Pl. Wellaton 9. 0-ról vagy 12. 0-ról van vkinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 12:02
1/8 anonim válasza:
vmi hamvasító sampont kell rá használni, vagy vmi ilyesmit, és akkor nem sárgul be
3/8 anonim válasza:
Kallos Silver Reflex színezősampon
Rajta hagyod hajmosás után kb.5-6 percig.
4/8 anonim válasza:
olyat keress, aminek .2 vagy .22 a vége.
azok eleve hamvasabb színek. amúgy meg, ahogy írták, hamvasító sampon!
5/8 A kérdező kommentje:
Használok hamvasítót, de így is sárgul. Sőt attól inkább lila leszek, ezért gondoltam, hogy hajfestéket kellene váltanom.
2012. febr. 20. 08:25
6/8 anonim válasza:
milyen hajfestéket használsz amúgy?
7/8 A kérdező kommentje:
Palette C9 ezüstszőkét használok.
2012. febr. 21. 08:48
8/8 anonim válasza:
Az nem valami jó márka. Én a Kallost használom, (fodrászok is ezt használják, fodrászboltban kapható) nagyon elégedett vagyok vele, én is hamvasszőkét használok, és nem sárgul be, elég tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!