Mivel érhető el a szép egyenletes arcbőr?
nincs olyan sok pattanásom csak a pattanás hegei megmaradnak és nem egyenletes az arcom bőrszíne.
ilyet szeretnék:
tudom hogy ez megvan szerkesztve de nagyon sok osztálytársamnak ilyen a bőre és nem sminkelik magukat.
Szerintem válassz megfelelő arctisztítót és arckrémet.a bőrtípusodnak megfelelően.
Tegyél fel pakolásokat egyszer egy héten.
És legalább 1 vagy 2 hetente bőrradírt is használj.
egyébként sajnos nekem sem ilyen egyenletes az arcbőröm nekem néha vannak pattanásaim meg miteszereim is vannak. :S lehet, hogy ez adottság ha valakinek ilyen a bőre.
Ja és igyál legalább 2L forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet mindennap, hidratálja a bőröd. És aludd ki magad mindig.
A sok sminket pedig inkább kerüld. :s
Ha egy kicsit körülnéznél látnád,hogy minden második kérdés(majdem)ez...kb...szóval:
tisztits reggel este
reggel kend be
pattanasokra paradicsom vagy folyékony szappan egy kis idejig
Radirozz hetente
+ smink és meglessz
Vagy használj púdert
Nekem nagyon csúnya hegeim vannak, sajnos csak 22 éves korom után lézerezik meg, addig én is kénytelen vagyok púderezni:S
Amúgy csak megjegyezmém, Miley arcbőre hihetetlen csúnya, nem csak a pattanások miatt, de a mindennapi alapozás miatt is:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!