Mitől olyan szép, egyenletes barna Valkó Eszter?
Figyelt kérdés
A héten telefonos játékban láttam. Biztos, hogy nem szoli, nap vagy krém. Valami fújós technika lenne?2010. jún. 26. 13:25
1/12 anonim válasza:
majd 10 év mulva ráncos,bőrrákos öregasszony lessz.
2/12 anonim válasza:
Szép? Olyan lófeje van, hogy hihetetlen.
3/12 anonim válasza:
Nem hogy nem szep, de nagyon antipatikus. A multkor enekelta TV-ben... hat, en szegyeltem magam helyette. :)
Vegulis, kinek mi tetszik... de szerintem szoli miatt olyan barna.
4/12 anonim válasza:
Mondta a héten ,hogy Fésűs Nellyvel napozott Hajdúszoboszlón,és elég nehezen érte el ezt a szint..
5/12 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem szép ez a nő ráadásul a bőrszíne sem pár év múlva ráncos banya lesz, nem is értem hogy tehetnek egy ilyen nőt műsorvezetőnek:S
6/12 anonim válasza:
Idegesítő, infantilis és lófejű. Én rühellem.
7/12 anonim válasza:
herótom van attol a nötöl ahogy teszi magát..istenem és azt hiszi h vicces szánalmas visszafoghatná már magát...a lebarnult böre nem csunya de ink nekem vörös mint barna:s
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
szerintem neki nagyon csúnya túlzásba esett bőrszíne van:s
10/12 anonim válasza:
Szia!Én is a fújós, uv mentes barnításra tippelek! Vagy szoli... itt többet megtudhatsz róla.
Pár válaszolónak ajánlom, hogy mielőtt ír valamit, olvassa el a következőket:
"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!" =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!