A hagymától lehet "ott lent" hagyma szagú?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok hagymát ettem(persze nem magában,hanem reggelire tojással:))Ez miatt érezhetek hagyma szagot?valakinek volt már ilyen?2009. jún. 4. 10:28
1/3 anonim válasza:
Dehogy!!! Nem. Ezt meg honnan vatted? Mitől lenne ott lent hagyma szagú mikor 1.-nek a gyomrodba kerül majd a másik oldalon jön ki:). Nem tom honnan vetted ezt!!!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát tv-ben is hallottam már,meg itt is olvastam!De akkor mitöl lehet?Ám barátom azt mondja nincs olyan illata!(de lehet h csak nem mondja meg)!De én akkor is érzem!
2009. jún. 5. 08:35
3/3 anonim válasza:
Nemtudom nőknél hogy van, de pasiknál igen is lehetséges, tehát ha szex előtt jól behagymázol, akkor a spermádnak is hagymaszaga lesz, sőt hagyma íze is. Amúgy az íze nagyban függ a táplálékodtól, pl ha ananászlevet iszol vagy ananászt eszel akkor édes ízű lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!