Az normális hogy egy 12 éves lány szinte midenhol szőrös. A lába. A combja. A keze. A hasa, . Szinte mindenhool?!
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 15:48
1/11 anonim válasza:
Nem az. Kéne egy hormonvizsgálat!
2/11 A kérdező kommentje:
az igazából mi?(:
2012. febr. 12. 15:49
3/11 anonim válasza:
Most indult be a hormonháztartás,végülis igen.18 éves korodra derül ki,milyen is a szőrnövés végérvényesen.
4/11 A kérdező kommentje:
és az normális h ilyenkor indul be? meg még nőni fog?: oo
2012. febr. 12. 16:04
5/11 anonim válasza:
Nem kell egyből rosszra gondolni. Valakinél normális, hogy szőrös típus. Én is szőrös voltam 12 évesen és később is az maradtam. És semmi hormonproblémám nincs. Most pedig már 26 éves vagyok és ez van, gyantáztatni kell.
6/11 A kérdező kommentje:
szerinted gyantáztassam?
2012. febr. 12. 16:38
7/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mennyire szőrös! Mivel emlősök vagyunk mindenhol szőrösek vagyunk, de ha sok, sötét színű hosszú szőrszálaid vannak olyan helyeken, mint mell, has, stb. akkor tényleg inkább ki kéne vizsgáltatni magad, és kérj beutalót endokrinológiára. Nyugi, csak vérvételt fognak csinálni.
8/11 anonim válasza:
Nekem már 11 évesen beindult,ahogy elkezdtem menstruálni.Sztem simán normális.
9/11 anonim válasza:
A gyantát nem szoktuk ajánlani 12 éves korban még.A hormonháztartás után látszik véglegesen.
10/11 anonim válasza:
Attól függ, mennyire. "Sajnos" simán lehet normális, vagyis lehet, hogy ilyen marad, anélkül, hogy bármi szervi baja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!