Az normális ha már 10 éves lány festeni kezdi a haját elől? Többi lenn!
Az anyja megengedi neki..Vörösre szőkére. Mikor festi az anyja a haját akkor a lánynak is festi elől...Ez normális???. Igaz hogy hamar ki fog hullani a haja?
Mikor lehet festeni először hajat?
Ismerek olyat aki kiskorában 10-11 évesen elkezdte festeni a haját most 14 éves és nem dús a haja pedig szép dús volt.
12/L
és az normális hogy egy 12 éves kölök még a neten lóg éjjel 2 kor?
és egyépként emg mi közöd ahoz h.ki..mikor..miért festetti a haját...
egyéni szoc.probléma...
de ezek után ne gyere azzal h. én vok a bunkó.... mikor jösz itt a kérdéseddel ami nem is tartozik rád-.- szánalams vagy -.- irigy kis csitri -.-..irigyled mi a gyereknek az anyját...mert a te anyád nem engedi:p
Látom te is sokat tudsz a hajfestésről... Én 10 éves korom óta festem a hajam, a szivárvány összes színét kipróbáltam és most itt ülök sima szőke hajjal és legalább tudom hogy mi áll jól nekem. Attól még hogy befesti a frufruját, SEMMI baja nem lesz. Pl. a hajvasalás 1000x jobban roncsolja a hajat.
Akkor kezded el festeni a hajad, amikor akarod (illetve amikortól engedik).
Ha valami káros, az káros 10 évesen meg 20 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!