Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért büdös a fejbőröm?

Miért büdös a fejbőröm?

Figyelt kérdés
Megmosom este és másnap estére már büdös pedig jól belemasszírozom a sampont. :/
2012. febr. 8. 22:50
 1/8 A kérdező kommentje:
És a hajam vékony és kevés, szóval az nem lehet hogy befülled.
2012. febr. 8. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel bőrgyógyászt.
2012. febr. 8. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. febr. 9. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mik vannak!
2012. febr. 9. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szard le, mi rockerek szívesen látunk!
2012. febr. 9. 15:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is rock zenét hallgatok amúgy. :D
2012. febr. 9. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne zavarjon. Én néha ha kutyaszarba lépek direkt nem törlöm le, hogy a p*csákkal szagoltassam. Igaz, nekem is okádhatnékom van, de megéri.
2012. febr. 9. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélem, a problémád már megoldódott, csak azért írok, mert nálam is előfordult néha, hogy "fejszagom" volt.

Én sem tudtam megszabadulni könnyen tőle, de észrevettem, hogy azokban az időkben volt ilyen, amikor "fel tudtam volna robbani" -szerű életvitelt folytattam. Majd súlyosbodott azzal, hogy véresre vakartam a fejbőrömet, annyira viszketett.

Utolsó reményként Dermipsor krémsampont vettem a gyógyszertárban, attól rövid időn belül elmúlt a viszketés, de a fejszag csak a nyugodt időszakom beálltával állt igazán helyre.

Tehát egyértelműen hormonális okai vannak. Hosszan tartó, vagy nagyobb stressz hozza ki - legalábbis - belőlem.

A dokik nem tudtak segíteni, nekem kellett rájönnöm, hogy hogyan ért utol ez a kellemetlen dolog.

2012. aug. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!