Van egy rossz szokásom: kaparom a fejbőröm, ha ideges vagyok, vagy tanulok?
Figyelt kérdés
Kicsi sebek jönnek létre, amik a következő alkalommal bevarasodnak így még nagyobbak lesznek. Ezeket újra lekaparom. Hogy lehetne erről leszokni? Olyasmi lehet, mint a köröm rágás.2012. jan. 29. 18:59
1/5 anonim válasza:
Én is az utóbbi 2 hónapban ugyanezt csináltam. Most már elég ritkán csinálom. Mikor próbálnék odanyúlni eszembe jut, h ebből még baj is lehet.
2/5 anonim válasza:
Én a szemöldökömet is kapartam tanulás közben, ott még kellemetlenebb a seb. :) Úgy szoktam le, hogy bekentem krémmel erősen, és akkor valahogy nem esett jól kaparászni.
3/5 anonim válasza:
Jaj, nagyon rossz ez a szokás és nagyon kell vele vigyázni, mert súlyos bőrfertőzést lehet tőle kapni... Én is ezt csináltam nagyon sokáig, meg a bőrömet is kapargattam, de nagyon erősen elhatároztam, hogy nem csinálom többet és úgy sikerült leszoknom. Az első pár napban folyton babráltam volna ott az ujjammal, de aztán elmaradt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is van ez a szokásom, már legalább 2 éve...egyelőre nem sikerült leszoknom róla :(
5/5 anonim válasza:
Nekem is van ez a rossz szokásom :/ Gyakran észre se veszem,mit csinálok,úgy szólnak rám anyuék(pl: utcán.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!