Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy rossz szokásom:...

Van egy rossz szokásom: kaparom a fejbőröm, ha ideges vagyok, vagy tanulok?

Figyelt kérdés
Kicsi sebek jönnek létre, amik a következő alkalommal bevarasodnak így még nagyobbak lesznek. Ezeket újra lekaparom. Hogy lehetne erről leszokni? Olyasmi lehet, mint a köröm rágás.
2012. jan. 29. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is az utóbbi 2 hónapban ugyanezt csináltam. Most már elég ritkán csinálom. Mikor próbálnék odanyúlni eszembe jut, h ebből még baj is lehet.
2012. jan. 29. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a szemöldökömet is kapartam tanulás közben, ott még kellemetlenebb a seb. :) Úgy szoktam le, hogy bekentem krémmel erősen, és akkor valahogy nem esett jól kaparászni.
2012. jan. 29. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon rossz ez a szokás és nagyon kell vele vigyázni, mert súlyos bőrfertőzést lehet tőle kapni... Én is ezt csináltam nagyon sokáig, meg a bőrömet is kapargattam, de nagyon erősen elhatároztam, hogy nem csinálom többet és úgy sikerült leszoknom. Az első pár napban folyton babráltam volna ott az ujjammal, de aztán elmaradt.
2012. jan. 29. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ez a szokásom, már legalább 2 éve...egyelőre nem sikerült leszoknom róla :(
2012. jan. 29. 23:32
 5/5 anonim válasza:
Nekem is van ez a rossz szokásom :/ Gyakran észre se veszem,mit csinálok,úgy szólnak rám anyuék(pl: utcán.).
2016. jún. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!